דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 687 גרם למנה\יחידה (ל- 6 סועדים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דלעת ערמונים ממולאת לצמחוניים
מנה טעימה ביותר
  • 1 מברישים את הדלעות (חצויות לרוחבן ומנוקות מגרעינים) בשמן זית.
  • 2 מניחים בתבנית אפייה ואופים כרבע שעה בחום של 180 מעלות.
  • 3 מוציאים מהתנור ומניחים בצד להצטנן מעט.
  • 4 במקביל קולים את החציל (על האש או בתנור) עד התרככותו. מצננים וקוצצים את הפטריות.
  • 5 מחממים כף שמן זית במחבת, מוסיפים את הבצל הקצוץ, מטגנים במשך כ- 3 דקות ומוסיפים את שיני השום.
  • 6 ממשיכים לאדות עוד דקותיים ומוסיפים את הפטריות. מאדים תוך כדי ערבוב כ- 5 דקות. בינתיים מרוקנים את תוכן החציל וקוצצים.
  • 7 מוסיפים למחבת את העגבניות הקצוצות והחציל הקלוי, מבשלים כמה דקות עד שהתבשיל מסמיך מעט, מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים, בוחשים, מבשלים יחד 5 דקות, טועמים ומשפרים תיבול.
  • 8 מסירים מהאש. ממלאים את דלעות הערמונים במלית הפטריות ומכניסים לתנור ל- 20 דקות.
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול וטיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.2% 18.5% 10% 58.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב