דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 136 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפינס בטטה וגבינות
מתאימים לסיפתח של ארוחה חלבית
  • 1 לטגן את הבצל בשמן עד להשחמה. להוסיף למחבת את הבטטה המגורדת, לטגן עוד מספר דקות ולהניח לקירור בצד.
  • 2 לערבב בקערה את כל הגבינות ביחד עם הביצים והקמח התופח. להוסיף את התיבול ואת הבטטה עם הבצל, ולערבב הכל ביחד.
  • 3 לשמן את תבנית השקעים או התבנית העגולה, ובכל שקע להניח 2 כפות גדולות מהמילוי (כמו בתמונה).
  • 4 להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות עד להשחמת המאפינס. צריך לקרר את הפשטידה שעה לפחות לפני ההגשה או להכין יום לפני (הפשטידה יותר יציבה כך).
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשרות לשינויים: אפשר במקום הגבינות במתכון להשתמש בגבינה לבנה 5% אחת (500 גרם) וקוטג` 5% (250 גרם), ובינה צהובה מגורדת 100 גרם (לא חובה).

ציוד נדרש: תבנית שקעים 12 יחידות או תבנית חד פעמית עגולה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. במקום גבינה לבנה רגילה ניתן להשתמש בגבינה לבנה ברוטב פסטו (לא חובה). התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 18.9% 27.1% 49.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב