דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 65 גרם למנה\יחידה (מספר המנות מוערך ולא מדויק)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגות ירק אישיות
  • 1 בקערה לערבב קמח, אבקת אפייה, מלח ופלפל גרוס.
  • 2 בקערה אחרת לערבל חלב, חמאה וביצים.
  • 3 לאחד את שתי התערובות.
  • 4 להכניס פנימה את הירקות ולערבב.
  • 5 במחבת להמיס חמאה ולהוסיף שמן לטיגון חצי עמוק.
  • 6 לטגן כ- 3 דקות מכל צד.
  • 7 להניח על נייר סופג ולהעביר לצלחת הגשה.
טיפ למתכון
מומלץ להגיש ביחד עם גבינה בולגרית וזיתים שחורים מלוחים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 18.1% 13.5% 64.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב