דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 75 גרם למנה\יחידה (כ- 15 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אוזני המן במילוי פטריות
אוזני המן עם פטריות
  • 1 לטגן את כל מצרכי המילוי בשמן ולקרר בצד.
  • 2 לערבב את כל מצרכי הבצק, להוסיף מים בהדרגה, ללוש ביד במשך כ- 10 דקות עם הפסקות קלות ולהתפיח כשעה וחצי.
  • 3 לעטוף את הבצק בנייר נצמד ולהניח במקרר כשעה.
  • 4 לחלק את הבצק לכדורים ולרדד כל כדור בנפרד.
  • 5 להניח על כל כדור כף מהמילוי ולסגור בצורת אוזני המן.
  • 6 לאפות בחום של 180 מעלות במשך כ- 25 דקות עד להזהבה (זמני האפייה עשויים להשתנות מתנור לתנור).
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. הפטריות הן פטריות שמפיניון - ניתן להשתמש גם בקופסת שימורים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 47.1% 10.9% 39.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.94 (1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב