דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 224 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פרגיות במרינדת לימון, ג`ינג`ר ושמן זית
פרגיות על האש במרינדה מיוחדת
  • 1 לפרוס את הפרגיות לפרוסות כמו שניצל.
  • 2 לערבב את כל מרכיבי המרינדה.
  • 3 לצקת את המרינדה על הפרגיות ולהשאיר אותן מושרות בה למשך כחצי שעה לספיגת הטעמים.
  • 4 לצלות את הפרגיות בגריל משני הצדדים עד להזהבה הרצויה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: גריל.

באדיבות מאיר רוזנברג, השף של מלון רימונים גלי כנרת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 34.9% 62.3% 2.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב