דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 143 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בורוורס - נקניקיה דרום אפריקאית
בורוורס - טעימה מדרום אפריקה
  • 1 לחתוך את הבשר (מכסה הצלע) לרצועות ולתבל בתערובת התבלינים.
  • 2 לטחון את תערובת הבשר ושיני השום, להוסיף את שומן הכבש הקצוץ (קל לחתוך את שומן הכבש כאשר הוא חצי קפוא) ואת החומץ בן יין, ולערבב היטב.
  • 3 להרכיב על המטחנה את החלקים של יצירת הנקניקיה, להלביש את המעיים על צינור ההזנה וליצור נקניקיה אחת ארוכה. לצלות על הגריל עד להשחמה.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לקלות את גרגירי הכוסברה על מחבת יבשה.

ציוד נדרש: מטחנה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 62.3% 31.2% 4.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.73 (1.82 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב