דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בורקס מצה במילוי בשר
מתכון קליל וטעים לחול המועד
  • 1 להרטיב את המצות ולהניח על מגבת עד שהמצה רכה.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן עד להשחמה, להוסיף את הבשר הטחון ולערבב עד שהבשר מוכן ומשנה את צבעו. להוסיף את הכוסברה והתיבול, ולהניח בצד.
  • 3 לפרוס כל מצה באמצע לשני חלקים בזהירות, למלא כף ממלית הבשר הטחון ולגלגל.
  • 4 לטבול כל בורקס בביצי הטרופות ולטגן בשמן עמוק (ראו מידע נוסף). כאשר הבורקסים משחימים - להוציא ולהניח על נייר סופג.
  • 5 בתיאבון וחג שמח חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת במצות המטוגנות לאחר הטיגון. יש להשתמש בכוס שמן חד פעמית לטיגון בשמן עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 18.4% 30.6% 48.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב