דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 152 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגה בחושה עם גבינה, דובדבנים ושוקולד לבן
עוגה בחושה נהדרות לשבועות, צילום וסטיילינג: מאיה פלמון
  • 1 מחממים את התנור לטמפרטורה של 165 מעלות ומשמנים תבנית אפייה.
  • 2 במיקסר מקציפים יחד חמאה וסוכר כשתי דקות עד שהחמאה מבהירה. מוסיפים את הביצים באופן הדרגתי אחת אחרי השנייה.
  • 3 בקערה בינונית מערבבים קמח, מלח ואבקת אפייה.
  • 4 מוסיפים למיקסר תמצית וניל, חצי מתערובת הקמח וחצי מהגבינה, עד שהתערובת נהיית אחידה ואז מוסיפים את השאר. חשוב לא לערבב יותר מדי, ערבוב יתר יפגום ברכות העוגה.
  • 5 יוצקים לתבנית את הבלילה. מערבבים את הדובדבנים המסוננים עם כף קמח. מסדרים את הדובדבנים מעל העוגה.
  • 6 אופים כשעה או עד שקיסם יוצא ממרכז העוגה יבש. מצננים כחצי שעה לפחות. הופכים את העוגה לצלחת הגשה מלבנית.
  • 7 לציפוי: יוצקים לקערה את השמנת והחלב. מוסיפים את הפודינג ומקציפים כ- 3 דקות במערבל חשמלי במהירות גבוהה. כשהציפוי מתקשה מעט מוסיפים את הגבינה ומערבבים בעדינות. מורחים את הקרם על פני העוגה באופן אחיד ומכל הצדדים.
  • 8 מקררים כשעה במקרר ומגישים.
  • 9 ניתן לקשט בפרוסות שקדים.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק באורך 30-35 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 33.5% 11.2% 53.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב