דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

21 מנות/יחידות, 59 גרם למנה\יחידה (20-22 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קנולי
קנולי מתוק עם גבינת ריקוטה
  • 1 מנפים יחד קמח, קקאו וקינמון, מוסיפים חמאה ויוצרים תערובת פירורית. מוסיפים מלח, סוכר וסוכר וניל, ומערבבים. מוסיפים ביצה, חלמון, חומץ ויין בהדרגה, ולשים עד איחוד חומרים. עוטפים בניילון נצמד ומשהים במקרר כשעה.
  • 2 מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת עם הסוכר והפודינג לקרם חלק ויציב. מוסיפים את גבינת הריקוטה, מקציפים עוד כדקה, מכסים ושומרים בינתיים במקרר.
  • 3 מחלקים את הבצק ל- 2 כדורים. מכסים ומשהים כחצי שעה. מרדדים כל כדור לעלה דק בעובי עד כמ"מ (אפשר להיעזר במכונת פסטה) וקורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ. כל עיגול בצק מרדדים מעט לצורת אליפסה.
  • 4 מניחים על גליל מתכת (מיוחד לקנולי) או על קונוס מתכת לאורך. מורחים על אחד הקצוות חלבון ביצה, סוגרים ומהדקים מעל את הקצה השני.
  • 5 מטגנים עם גלילי המתכת בשמן עמוק ועל אש בינונית עד הזהבה (אפשר בזמן הטיגון ללחוץ קלות בעזרת מזלג על התפר למספר שניות). ראו מידע נוסף לגבי כמות השמן.
  • 6 מוציאים לנייר סופג, מצננים ושולפים את הגלילים. ממלאים את הקנולי בקרם שהכנו (אפשר בעזרת שק זילוף), ומפזרים מעל הקרם מעט שוקולד מריר מגורר ובוזקים אבקת סוכר.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: גליל מתכת (מיוחד לקנולי) או קונוס מתכת.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקנולי לאחר הטיגון. יש צורך להשתמש בשמן לטיגון עמוק (צריך למלא בשמן סיר בינוני לפחות עד האמצע, כ- 2 וחצי כוסות שמן). את הבצק הזה רצוי לטגן - המרקם המיוחד מתקבל לאחר טיגון, זה ממש דומה להכנה ומרקם של דבלות או שבקייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 29.7% 10.1% 58.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב