דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 132 גרם למנה\יחידה (כ- 15 מנות מ- 3 מאפים)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בצק עלים במילוי חזה עוף
מאפה חזה עוף לצהריים
  • 1 הכנת המלית: מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל כ- 5 דקות עד לריכוך והזהבה. מוסיפים את חזה העוף הטחון ומטגנים דקה-שתיים תוך כדי ערבוב עד לקבלת פירורים בהירים. מוסיפים את שאר חומרי המלית ומטגנים 2 דקות תוך כדי ערבוב. מעבירים לקערה ומצננים לטמפרטורת החדר.
  • 2 מכינים את המאפה: מחלקים את בצק העלים ל- 3 חלקים. מניחים שליש מהמלית במרכז רצועת הבצק ואת הצדדים חותכים עם סכין חדה לרצועות דקות. מניחים לסירוגין את הרצועות על גבי המלית כדי לקבל צורה של צמה. מכינים עוד שתי צמות באותה הדרך. מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל שקדים פרוסים. מניחים על מגש מרופד בנייר אפייה.
  • 3 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 20 דקות עד שהבצק מקבל צבע זהוב עמוק. מגישים מיד לצד סלט ירוק.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 32.2% 21.8% 43.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב