דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 1.03 ק"ג למנה\יחידה (ל- 6 סועדים (2 פרוסות שוות למנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פרוסות של מושט בליווי צ`יפס בתנור
ארוחת דגים וצ`יפס בתנור
  • 1 בקערה להניח את הדגים (בערך 3 דגים פרוסים - כל דג כ- 1.5-2 ק"ג), לזרות מלח, לשפוך את החומץ ולסחוט את הלימון מעליהם. להניח למנוחה של חצי שעה.
  • 2 בקערית לערבב את הפפריקה, המלח, הפלפל השחור והשמן, עד לקבלת תערובת משחתית.
  • 3 לשטוף את פרוסות הדגים היטב ולהניח בתבנית.
  • 4 למרוח כל פרוסת דג בתערובת התבלינים.
  • 5 להכניס לתנור בחום של 200 מעלות למשך 20-30 דקות, עד שהדגים מוכנים ומשחימים.
  • 6 בתבנית של התנור להניח נייר אפייה.
  • 7 לשים מחצית מהצ`יפס בתבנית ולזרות מלח.
  • 8 לאפות בתנור עד שהצ`יפס משחים על פי הוראות ההכנה (כ- 200 מעלות למשך 20-25 דקות עד שנהיה קריספי). להמשיך עם המחצית השנייה של הצ`יפס.
  • 9 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן השהיית הדגים במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 12.9% 67.4% 19.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב