דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחת דגים וצ`יפס בתנור

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 1.03 ק"ג למנה\יחידה (ל- 6 סועדים (2 פרוסות שוות למנה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערה להניח את הדגים (בערך 3 דגים פרוסים - כל דג כ- 1.5-2 ק"ג), לזרות מלח, לשפוך את החומץ ולסחוט את הלימון מעליהם. להניח למנוחה של חצי שעה.
  • 2 בקערית לערבב את הפפריקה, המלח, הפלפל השחור והשמן, עד לקבלת תערובת משחתית.
  • 3 לשטוף את פרוסות הדגים היטב ולהניח בתבנית.
  • 4 למרוח כל פרוסת דג בתערובת התבלינים.
  • 5 להכניס לתנור בחום של 200 מעלות למשך 20-30 דקות, עד שהדגים מוכנים ומשחימים.
  • 6 בתבנית של התנור להניח נייר אפייה.
  • 7 לשים מחצית מהצ`יפס בתבנית ולזרות מלח.
  • 8 לאפות בתנור עד שהצ`יפס משחים על פי הוראות ההכנה (כ- 200 מעלות למשך 20-25 דקות עד שנהיה קריספי). להמשיך עם המחצית השנייה של הצ`יפס.
  • 9 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן השהיית הדגים במקרר.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)1,387135
חלבונים (גרם)201.9 19.71
פחמימות (גרם)596
מתוכן סוכרים (גרם)0.12 0.01
שומנים (גרם)38.71 3.78
מתוכם שומן רווי (גרם)15.8 1.54
כולסטרול (מ"ג)427.5 41.73
נתרן (מ"ג)1,981193.36
סיבים תזונתיים (גרם)0.04 0
מים (גרם)541.4852.85
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.060.01
ויטמין B (מ"ג)42.814.18
ויטמין B1 (מ"ג)0.70.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.550.05
ויטמין B3 (מ"ג)35.593.47
ויטמין B5 (מ"ג)4.990.49
ויטמין B6 (מ"ג)0.930.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)45.664.46
ויטמין B12 (מק"ג)13.951.36
ויטמין C (מ"ג)2.320.23
ויטמין E (מ"ג)5.930.58
ויטמין K (מק"ג)6.890.67
סידן (מ"ג)106.6110.41
ברזל (מ"ג)5.210.51
מגנזיום (מ"ג)255.524.94
זרחן (מ"ג)1,530149.38
אבץ (מ"ג)3.080.3
אשלגן (מ"ג)2,858278.92
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)4.50.44
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.340.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.140.21
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)7.160.7
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)5.740.56

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 12.9% 67.4% 19.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.