דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

38 מנות/יחידות, 26 גרם למנה\יחידה (35-40 עוגיות ספירלה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות ספירלה בטעמי וניל ותות
עוגיות ספירלה לילדים
  • 1 ללוש כ- 7-10 דקות לבצק פריך את כל החומרים (למעט תמצית התות וצבע המאכל).
  • 2 לחלק את הבצק לשני חצאים. לחצי אחד להוסיף תמצית וצבע מאכל, וללוש עד לאיחוד הצבע.
  • 3 לעטוף כל חצי בצק בניילון נצמד ולשים במקרר לרבע שעה.
  • 4 לרדד מלבן מהבצקים, להבריש במעט מים את הבצק הלבן ולהניח מעליו את הורוד (המים משמשים להדבקה).
  • 5 לגלגל ולחתוך לגלגלים בעובי חצי ס"מ (צורות ספירלה), להבריש מסביב כל עיגול במים ולגלגל בסוכריות צבעוניות.
  • 6 להניח בתבנית במרווחים ולאפות בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות עד שמזהיב בצדדים. העוגיות צריכות להישאר בהירות יחסית.
  • 7 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את תמצית התות וצבע המאכל הורוד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 22.3% 8.8% 68.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב