דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 85 גרם למנה\יחידה (כ- 40 מנות מ- 4 תבניות אינגליש קייק)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גביניות מבצק שמרים בתבניות אינגליש קייק
גביניות ביתיות וטעימות
  • 1 לעבד במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר, סוכר הוניל והמלח.
  • 2 בקערה נפרדת לנפות את הקמח ולערבב עם השמרים.
  • 3 להוסיף לחמאה והסוכר את החומרים הרטובים (חלב, מים, ביצים ושמנת), ולבסוף את הקמח עם השמרים.
  • 4 לשים לב: יש להשאיר את הבצק לילה במקרר עטוף בניילון נצמד. לאחר לילה להוציא ואז ניתן לעבוד עם הבצק.
  • 5 לערבב את כל החומרים של המלית. בינתיים לחלק את הבצק ל- 4 עיגולים ולפתוח כל עיגול למלבן. אפשר להכין מספר צורות: לשים בצד אחד של הבצק מלית ולגלגל כרולדה, או לשים מלית במרכז, לחתוך את הפינות לרצועות ואז לקפל כל פעם צד אחד פנימה - פעם מצד ימין ופעם מצד שמאל, ולקפל על המלית.
  • 7 להכניס לתבנית "אינגליש קייק" ולהבריש בביצה לפני הכניסה לתנור. לאפות בתנור על חום של 170 מעלות כ- 40 דקות עד להזהבה.
  • 8 להרתיח את כל חומרי הסירופ יחד. לאחר שהעוגות יוצאות מהתנור, למרוח אותן בסירופ הסוכר. לחזור על הפעולה לפחות פעמיים.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר כמובן להכין גם כגביניות בודדות ולא בתבניות עוגה. ניתן לצפות בשומשום.

ציוד נדרש: תבניות אינגליש קייק.

זמן ההכנה לא כולל את זמן שהיית הבצק בקירור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 18.2% 12.3% 69.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב