דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 74 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פאי שוקולד פרווה
פאי שוקולד פרווה משולם לאירוח
  • הכנת הקלתית:
  • 1 מערבבים בקערת המיקסר את המחמאה המומסת ואבקת הסוכר.
  • 2 טורפים פנימה את הביצה, מוסיפים את גרידת התפוז ואת קמח עד לקבלת בצק אחיד (לא יותר מדי). מוסיפים מים במידת הצורך (לא חובה - תלוי אם הבצק לא מתחבר).
  • 3 מסדרים את הבצק בתבנית פאי מס` 24 ומעבירים למקפיא ל- 10 דקות.
  • 4 מוציאים מהמקפיא, שמים נייר אפייה בתבנית ומעל חומוס או שעועית (לאפייה עיוורת) ואופים בתנור במשך 20 דקות עד להזהבה בחום של 180 מעלות.
  • הכנת מילוי השוקולד:
  • 1 בסיר ממיסים את השוקולד והמחמאה, ובמיקסר מקציפים את הביצים השלמות עם הסוכר לקצף תפוח.
  • 2 מאחדים בין שני התערובות. ברגע שהפאי יוצא מהתנור שופכים על הקלתית ואופים כ- 8-10 דקות. גם אם הפאי לא יציב לגמרי - כשיתקרר הוא יתייצב.
  • הכנת ציפוי השוקולד וקישוט העוגה:
  • 1 ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם המחמאה ויוצקים מעל הפאי.
  • 2 מקשטים עם אגוזי ברס ומניחים את עלי השוקולד בטעם תפוז מעל.
  • 3 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מס` 24 לפאי.

הערך התזונתי לא כולל את אגוזי הברס והעלים משוקולד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 42.3% 9.6% 48%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.73 (0.74 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב