דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 168 גרם למנה\יחידה (8-10 שניצלים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצל חזה עוף
השניצל של שי-לי ליפא, צילום: דן לב, סטיילינג: דלית רוסו
  • 1 מוציאים את חזה העוף המשוטח לשניצלים מהמקרר, כ- 20 דקות לפני ההכנה.
  • 2 טורפים ביצים וחרדל בצלחת עמוקה. בצלחת נפרדת מערבבים פירורי לחם, שומשום, פפריקה ומלח.
  • 3 טובלים חזה עוף בתערובת פירורי הלחם, לאחר מכן בביצה ושוב בפירורי הלחם.
  • 4 מחממים מחבת טפלון על להבה בינונית עם שמן קנולה בגובה 1 ס"מ.
  • 5 מטגנים את השניצלים 3-4 דקות מכל צד, עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להגיש לצד קטשופ.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בשניצלים לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן בגובה 1 ס"מ וייתכן שיהיה צורך להשתמש בכמות גדולה יותר של שמן מהכתוב.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 20.8% 55.6% 23.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב