דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 60 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות לעוגה אחת)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת חמאת בוטנים ושוקולד
שילוב מיוחד של חמאת בוטנים ושוקולד צ`יפס
  • 1 מחממים את תנור האפייה ל- 170 מעלות.
  • 2 בקערה גדולה שמים ביצים, סוכר, תמצית וניל, מלח, שמן, חלב קוקוס וחמאת בוטנים. טורפים היטב עם מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  • 3 בקערה נוספת מערבבים קמח עם אבקת אפייה ושקדים טחונים. מנפים אל תוך התערובת הנוזלית ומערבבים רק עד שמקבלים תערובת אחידה.
  • 4 מחלקים את התערובת בין 2 תבניות אינגליש קייק, ומפזרים מעל את השוקולד והבוטנים. בעזרת מזלג מערבבים מעט את השוקולד והבוטנים כדי שישקעו בתערובת. אופים במשך 20-30 דקות עד שהקיסם יוצא עם פירורים לחים. מצננים ומפזרים מעל מעט אבקת סוכר.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
כדי לקבל מראה יפה של פני העוגה, כעבור 5-10 דקות של אפייה, כשפני העוגה התייצבו והיא התחילה מעט לתפוח, פותחים את התנור ובעזרת סכין חדה עושים חתך בעומק של חצי ס"מ במרכז העוגה. כך העוגה תתפח בצורה אחידה ולא תתפוצץ בצדדים.

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 34.3% 10.8% 53.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב