מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 398 גרם למנה\יחידה (7-8 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ניוקי ביתי ברוטב עגבניות פיקנטי
- 1 לבשל את תפוחי האדמה עם הקליפה למשך כ- 20 דקות או עד להתרככות, לקרר היטב ולקלף.
- 2 לגרד את תפוחי האדמה על פומפייה, להוסיף את שאר המצרכים וללוש לבצק (אם דביק אז להוסיף מעט קמח).
- 3 לחלק את הבצק לחצי, כל חצי לגלגל לגליל ארוך, לחתוך לחתיכות קטנות, להחליק אותם לתוך המים הרותחים ולבשל כ- 10 דקות או עד שהניוקי יצופו.
- 4 להוציא את הניוקי מהמים על מגש ובינתיים להכין את הרוטב.
- 5 לטגן את השום בשמן, להוסיף את שאר המצרכים לפי הסדר ולבשל כ- 15 דקות עד שהרוטב מסמיך.
- 6 להניח את הניוקי על כלי הגשה (ניתן גם לחמם לפני אם רוצים), למזוג את הרוטב מעל ולקשט כיד הדמיון.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.4% |
12.8% |
10.7% |
72.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב