דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

36 מנות/יחידות, 48 גרם למנה\יחידה (12 מנות בכל עוגה (סה"כ 3 עוגות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת בננות ושוקולד
עוגת בננה טעימה בציפוי שוקולד, צילום: נחמי וולף, סטיילינג: מיכל ליבוביץ`
  • 1 מחממים את התנור לחום של 160 מעלות.
  • 2 מקציפים את הביצים והסוכר במהירות גבוהה לקבלת מסה בהירה ותפוחה.
  • 3 מאטים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמן בזרימה איטית על מנת שייספג היטב בתערובת הביצים.
  • 4 טוחנים במעבד מזון את השוקולד עם הקמח.
  • 5 מוסיפים את אבקת האפייה, הסודה לשתייה והקינמון, ומוסיפים למסה בקיפול ידני מינימאלי ב- 2 מנות (מחצית מהאבקות, קיפול עדין ועוד מחצית).
  • 6 קוצצים את הבננות ומוסיפים אותן בקיפול עדין.
  • 7 יוצקים ל- 3 תבניות אינגליש קייק משומנות.
  • 8 אופים במשך כ- 40-50 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
  • 9 מצננים ומוציאים מהתבנית.
  • 10 הכנת הציפוי: ממיסים את השוקולד והשמן, ומוסיפים את הבראס.
  • 11 מצננים לטמפרטורת החדר.
  • 12 שמים את העוגה על גבי רשת ויוצקים את הציפוי.
  • 13 הרי לכם עוגת בננות ושוקולד מדהימה - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 3 תבניות אינגליש קייק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 33.1% 6.6% 59.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב