דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 544 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • לטיגון הבצל והעוף
  • בצל - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (250 גרם)
    חצויים ופרוסים
  • שום - 3 שיניים
    שיניים פרוסות
  • שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    לטיגון
  • כרע עוף - 5 גדלים ממוצעים - חלקים אכילים - סה"כ (1.18 ק"ג)
    ראו מידע נוסף
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
  • הירקות והתבלינים
  • עגבנייה - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (344 גרם)
    חתוכות לקוביות
  • פלפל אדום - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (370 גרם)
    חתוכים לקוביות
  • תפוח אדמה - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (338 גרם)
    חתוכים לקוביות
  • פלפל ירוק חריף - יחידה בינונית (28 גרם)
    חתוך לפרוסות
  • כוסברה - חופן (10 גרם)
  • פפריקה - כף שטוחה
    מתוקה
  • פפריקה - כפית שטוחה
    חריפה
  • מלח - כפית שטוחה
  • פלפל שחור - כפית שטוחה
    גרוס
  • מים - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
  • הקישוט
  • כוסברה - חופן (10 גרם)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סופריטו עוף וירקות
ארוחת סופריטו מצוינת לצהריים
  • 1 מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום הפרוס ומערבבים עוד כ- 2 דקות.
  • 2 ממליחים ומפלפלים את כרעי העוף, מוסיפים לסיר ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
  • 3 מוסיפים את הירקות, מתבלים ומערבבים.
  • 4 מוסיפים את המים (אין צורך להוסיף עוד - הירקות מגירים נוזלים).
  • 5 מבשלים על להבה נמוכה כ- 40 דקות תוך כדי טלטול הסיר מצד לצד. מפזרים את הכוסברה לקישוט ומגישים חם.
  • 6 בתיאבון חיוך

במתכון כתוב בכרעי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בכרעי עוף רגילים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 19.3% 54.5% 22.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב