דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגה עם רסק תפוחים
עוגת רסק תפוחים מושלמת לראש השנה
  • 1 מקציפים את הביצים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר החום, השמן ומחית תפוחי העץ. מוסיפים בהדרגה את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון ואגוזי המלך הטחונים.
  • 2 משמנים בעזרת ספריי שמן תבנית קפיצית מס` 26 (לעוגה גבוהה יותר ניתן לאפות בתבנית 24), מעבירים את תערובת העוגה אל התבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך כ- 50-55 דקות או עד שקיסם שנועצים יוצא יבש.
  • 3 מוציאים ומפזרים מעל אגוזים טחונים (לא חובה).
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית מס` 26 או 24.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 29.4% 9.4% 59.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב