דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 89 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת מנגו בחושה
עוגת מנגו קלה להכנה, צילום: נחמי וולף, סטיילינג: מיכל ליבוביץ`
  • 1 מקציפים את הביצים והסוכר לתערובת תפוחה ואוורירית.
  • 2 מפשירים את רכז המנגו.
  • 3 מוסיפים את השמן בזילוף איטי.
  • 4 מוסיפים את רכז המנגו.
  • 5 מוסיפים לסירוגין את השמנת המתוקה והקמח מעורב עם אבקת האפייה.
  • 6 מערבבים עד לקבלת תערובת הומוגנית.
  • 7 יוצקים לתבנית 24 משומנת ומקומחת.
  • 8 אופים בחום של 180 מעלות למשך כ- 45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר מעל העוגה מעט אבקת סוכר.

ציוד נדרש: תבנית 24.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 23.1% 9.2% 66.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב