דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה אפויה גבוהה
עוגת גבינה אפויה מושלמת לאירוח
  • 1 לערבב יחד את הגבינה, השמנת, החלמונים, הסוכר וגרידת הלימון. להוסיף את הקורנפלור ואינסטנט הפודינג, ולערבב היטב כדי שלא יהיו גושים.
  • 2 להקציף את החלבונים עם הסוכר, ולקפל את הקצף אל תערובת הגבינה.
  • 3 לשמן תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ, להעביר אליה את תערובת העוגה ולהכניס לתנור לחום של 200 מעלות למשך כרבע שעה או עד שהחלק העליון משחים בצורה יפה (להניח תבנית מים חמים בתחתית התנור בזמן האפייה).
  • 4 כשהעוגה משחימה מלמעלה להנמיך את חום התנור ל- 160 מעלות, להוציא את העוגה, לשחרר בזהירות את הדפנות עם סכין, להחזיר לתנור ולאפות עוד כשעה וחצי.
  • 5 לצנן בתנור, לקרר היטב ואז ניתן גם לקשט אותה במידה ורוצים.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 26 או 28 ס"מ (רינג גבוה).

לגבי גובה העוגה: כשפותחים את התנור בשלב הראשוני של האפייה ומשחררים את הדפנות - האדים יוצאים מהצדדים ולא נכלאים בעוגה, כך היא ממשיכה לעלות ולא צונחת לפיתה כי ברגע שהאדים כלואים ומסיימים את האפייה הם מתאדים והעוגה צונחת. גם לאחר השחרור של האדים יש צניחה של העוגה אבל צניחה ממש קלה ולא מורגשת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 17.4% 20.4% 62.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב