דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 149 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קדאיף עם בשר
כנאפה במילוי בשר בקר עם פיסטוקים
  • 1 מניחים בקערה את אטריות הקדאיף, מטפטפים עליהם שמן ופותחים אותם עם הידיים.
  • 2 במחבת מטגנים בצל בשמן עד הזהבה קלה, מוסיפים את השום וממשיכים לטגן קלות.
  • 3 מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים בטיגון עד שהבשר משנה צבעו (תוך כדי הטיגון מועכים בעזרת מזלג את הבשר למניעת גושים).
  • 4 מוסיפים תבלינים ומערבבים.
  • 5 מכבים את הגז, מוסיפים את הצנוברים ומערבבים.
  • 6 בתבנית עגולה משטחים 1/2 מכמות הקדאיף, מעל מניחים את מלית הבשר, מעל הבשר את יתרת הקדאיף ומהדקים היטב.
  • 7 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 20 דקות עד הזהבה.
  • 8 מרתיחים את חומרי הסירופ וברגע שמוציאים מהתנור מטפטפים סירופ בעזרת כף על האטריות.
  • 9 קולים מעט את הפיסטוק במחבת, קוצצים גס ומפזרים על הקדאיף.
  • 10 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 21.2% 30.4% 46.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב