דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קדאיף עם בשר
קדאיף עם בשר
קדאיף עם בשר
כנאפה במילוי בשר בקר עם פיסטוקים

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 149 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מניחים בקערה את אטריות הקדאיף, מטפטפים עליהם שמן ופותחים אותם עם הידיים.
  • 2 במחבת מטגנים בצל בשמן עד הזהבה קלה, מוסיפים את השום וממשיכים לטגן קלות.
  • 3 מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים בטיגון עד שהבשר משנה צבעו (תוך כדי הטיגון מועכים בעזרת מזלג את הבשר למניעת גושים).
  • 4 מוסיפים תבלינים ומערבבים.
  • 5 מכבים את הגז, מוסיפים את הצנוברים ומערבבים.
  • 6 בתבנית עגולה משטחים 1/2 מכמות הקדאיף, מעל מניחים את מלית הבשר, מעל הבשר את יתרת הקדאיף ומהדקים היטב.
  • 7 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 20 דקות עד הזהבה.
  • 8 מרתיחים את חומרי הסירופ וברגע שמוציאים מהתנור מטפטפים סירופ בעזרת כף על האטריות.
  • 9 קולים מעט את הפיסטוק במחבת, קוצצים גס ומפזרים על הקדאיף.
  • 10 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)284190
חלבונים (גרם)17.33 11.6
פחמימות (גרם)2718
מתוכן סוכרים (גרם)6.38 4.27
שומנים (גרם)12.09 8.1
מתוכם שומן רווי (גרם)2.09 1.4
כולסטרול (מ"ג)38 25.45
נתרן (מ"ג)422.37282.84
סיבים תזונתיים (גרם)1.12 0.75
מים (גרם)75.9250.84
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)7.735.18
ויטמין B (מ"ג)5.493.68
ויטמין B1 (מ"ג)0.160.11
ויטמין B2 (מ"ג)0.20.13
ויטמין B3 (מ"ג)4.312.88
ויטמין B5 (מ"ג)0.40.27
ויטמין B6 (מ"ג)0.420.28
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.567.74
ויטמין B12 (מק"ג)1.551.04
ויטמין C (מ"ג)5.473.67
ויטמין E (מ"ג)0.370.25
ויטמין K (מק"ג)1.711.14
סידן (מ"ג)21.3414.29
ברזל (מ"ג)1.861.24
מגנזיום (מ"ג)23.2615.58
זרחן (מ"ג)149.95100.42
אבץ (מ"ג)3.432.3
אשלגן (מ"ג)312.88209.52
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.810.54
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.790.53
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.340.9
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.310.88

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 21.2% 30.4% 46.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.