דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 225 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שוק כבש בתנור
שוק כבש ביתי לאירועים מיוחדים
  • 1 לחרוץ חריצים בשוק הכבש (או שוק הטלה) הטרי באמצעות סכין חדה ולהחדיר לכל חריץ את פרוסות השום.
  • 2 לערבב את שמן הזית, המלח והפלפל השחור, ולמרוח את שוק הכבש מכל הכיוונים.
  • 3 לקצוץ את הרוזמרין, לפזר מעל ולבסוף לטפטף את החומץ.
  • 4 לחמם תנור לחום של 220 מעלות, לאפות את שוק הכבש במשך כ- 10 דקות, להפוך ולהמשיך לאפות כ- 10 דקות נוספות.
  • 5 להוציא את הכבש מהתנור החם, לכסות בנייר כסף, להוריד את החום ל- 160 מעלות ולהמשיך לאפות כ- 3 שעות או עד שבשר הכבש מזהיב ומוכן.
  • 6 בתיאבון חיוך

יש להשתמש בשוק כבש (או שוק טלה) - במצרכים כתוב "סינטה טלה (שוק עם סינטה)" רק עבור חישוב מוערך של הערך התזונתי של המתכון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 45.2% 52.6% 1.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.83 (0.84 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב