דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 420 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל פרגיות ותפוחי אדמה
פרגיות עם תפוחי אדמה שילדים אוהבים
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן בסיר סוטאז` רחב עד להשחמה קלה.
  • 2 מוסיפים את הפרגיות ומטגנים אותן עד שמשנות את צבען.
  • 3 מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים ומערבבים היטב עד שהכל מצופה בתבלינים.
  • 4 מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מנמיכים לאש נמוכה ומבשלים למשך כשעה או עד שרוב הרוטב מצטמצם. מומלץ להגיש על מצע של אורז לבן!
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 19.6% 47.3% 29.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב