דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (תלוי בעובי פרוסות החצילים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שניצל חציל
שניצל חציל טעים בהכנה ביתית
  • 1 לפרוס את החצילים לפרוסות עגולות בעובי 1 ס"מ. לפזר עליהן את המלח ולהניח בצד כ- 20 דקות.
  • 2 להוסיף לביצים הטרופות את המלח, הפלפל השחור והשומשום, ולבחוש היטב.
  • 3 לנגב את פרוסות החצילים, לטבול לפי הסדר בקמח, בביצים הטרופות ובפירורי הלחם, ולטגן בשמן חם למשך כ- 2 דקות מכל צד עד להזהבה.
  • 4 להניח את החצילים על נייר מטבח לספיגה מירבית של השמן, להעביר לכלי הגשה, לטפטף את הלימון ולפזר את הפטרוזיליה הקצוצה.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 34.8% 11.8% 48.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.63 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב