דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 339 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק תפוחי אדמה עם חומוס ובשר
מרק נהדר מהמטבח המרוקאי
  • 1 מרתיחים את הבשר בסיר לחץ (בישול במשך 20 דקות לאחר רתיחה), מוציאים וחותכים לקוביות. למי שאין סיר לחץ - מבשלים את נתח הבשר השלם בסיר לפחות למשך שעתיים לאחר רתיחה (על אותה אש), ולאחר מכן חותכים לקוביות.
  • 2 בסיר מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה קלה, מוסיפים את השום וממשיכים בטיגון קל. מוסיפים את קוביות הבשר וממשיכים בטיגון קל כ- 5 דקות נוספות. מוסיפים כ- 2 וחצי עד 3 ליטר מים, מביאים לרתיחה וממשיכים בבישול כ- 20 דקות. מוסיפים את התבלינים והפטרוזיליה, ומערבבים.
  • 3 מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה וממשיכים בבישול כחצי שעה נוספת. רבע שעה לפני שמכבים את הגז מסננים את החומוס ומוסיפים למרק. טועמים ומתקנים תיבול.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 25.7% 41.5% 30.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב