דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 35 גרם למנה\יחידה (לביבות קטנות - תלוי בגודל הלביבות)

  • כרישה - 2 גדלים ממוצעים - סה"כ (400 גרם)
    כרישות גדולות קצוצות דק
  • ביצה - 3 Large
  • קמח לבן - 2 כפות שטוחות - סה"כ (24 גרם)
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • כמון טחון - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    לטיגון

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות פרסה
לביבות פרסה ביתיות וטעימות
  • 1 לערבב את כל המצרכים בעזרת כף.
  • 2 ליצור לביבות פרסה מהתערובת ובינתיים לחמם את השמן במחבת.
  • 3 לטגן את הלביבות בשמן החם משני הצדדים עד להזהבה.
  • 4 להניח על נייר סופג לספיגת עודף שמן.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 47.2% 19.7% 30.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.94 (0.99 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב