דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 67 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
דונאטס קינמון אפויים
סופגניות דונאטס קינמון בתנור, צילום וסטיילינג: מלכי אדלר
  • 1 מרססים את התבניות בשמן ומחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 במיקסר או בעזרת מטרפה מערבבים את הביצים, רסק התפוחים, הסוכר החום, החלב והשמן, עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 3 מערבבים בקערה נפרדת את המצרכים היבשים (הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והקינמון), ומוסיפים לתערובת המצרכים הנוזליים. מערבבים רק עד קבלת מסה הומוגנית.
  • 4 ממלאים בתבניות עד 2/3 מגובה השקעים (תבנית סיליקון שקעים סברינה), ואופים בתנור שחומם מראש למשך כ- 20 דקות.
  • 5 מצננים ורק אז מחלצים מהתבנית. כשהדונאטס קרים טובלים אותם בחמאה המומסת ומצפים בסוכר המעורב עם הקינמון.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית סיליקון שקעים סברינה (6 שקעים בתבנית).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 19.1% 7.3% 73.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב