דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 273 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סינטה מוקפצת עם שעועית ירוקה ורוטב טריאקי
שילוב נהדר של סינטה ושעועית ירוקה
  • 1 חותכים את נתח הסינטה המיושנת לרצועות דקות. מניחים את רצועות הסינטה בקערה, מפזרים עליהן את הקורנפלור והברנדי, ומשרים במשך כשעה.
  • 2 בינתיים מרתיחים את השעועית הירוקה העדינה רתיחה קלה (כ- 5 דקות ולא יותר) כדי שתישר פריכה, ומסננים.
  • 3 מחממים בווק את השמן ומטגנים קלות את השום והג`ינג`ר, ומיד מוסיפים את רצועות הסינטה. מערבבים כ- 3 דקות עד שהבשר משנה את צבעו, מוסיפים את השעועית הירוקה ומתבלים במלח (מעט), בפלפל השחור הגרוס וברוטב הטריאקי.
  • 4 לבסוף מזלפים כמה טיפות של שמן הצ`ילי ומכבים את האש. הבשר מוכן מהר מאוד - לא להמשיך בבישול כי הסינטה עלולה להתייבש. מפזרים את השומשום מעל הסינטה המוקפצת לפני ההגשה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום שומשום ניתן לפזר גם פרוסות שקדים.

ציוד נדרש: ווק לטיגון.

זמן ההכנה כולל את זמן השריית הסינטה. שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 25.5% 46.8% 23.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב