דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 440 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת קישואים ובצל במחבת
ארוחת ערב טעימה ומהירה
  • 1 לסחוט היטב את הקישואים המגורדים מכל הנוזלים שהם מגירים (חשוב).
  • 2 לערבב ביחד בקערה את כל המצרכים מלבד השמן לטיגון והבצל הירוק לקישוט (במקרה והעיסה רכה אפשר להוסיף עוד כף קמח).
  • 3 לחמם את השמן במחבת טפלון קטנה, לשפוך את העיסה לשמן בזהירות, ליישר ולהשאיר על להבה נמוכה למשך כ- 15 דקות.
  • 4 להפוך על צלחת, להחזיר שוב למחבת ולטגן את הצד השני כ- 5 דקות נוספות או עד להשחמה.
  • 5 להעביר לכלי הגשה ולקשט בבצל ירוק קצוץ.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11% 20.3% 17.4% 51.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב