דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

23 מנות/יחידות, 117 גרם למנה\יחידה (20-25 יחידות קאדה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קאדה
קאדה כורדית במילוי גבינות
  • 1 הכנת הבצק: לנפות את הקמח, להוסיף את השמרים ולערבב עם כף.
  • 2 להוסיף את הסוכר, לערבב עם הכף ולהכניס את שאר חומרי הבצק.
  • 3 לערבל את כל מצרכי הבצק במיקסר במשך כ- 4 דקות (ניתן גם ללוש ידנית). המים צריכים להיות פושרים ולא קרים (אפילו חמימים נעימים) - זה חשוב, ולהתחיל עם 2.5 כוסות (להוסיף לפי הצורך - תלוי בקמח).
  • 4 להתפיח את הבצק למשך כחצי שעה-שעה (תלוי בטמפרטורת החדר) עד להכפלת הנפח.
  • 5 לאחר שהבצק תפח יש לחלק אותו לכדורים (מק"ג קמח יוצאים כ- 20-25 קאדה בינוניים).
  • 6 לשמן את משטח העבודה. להכין צלוחית עם שמן ובכל עיגול בצק להרטיב את היד עם מעט שמן ולפתוח את הבצק. ניתן להכין בגרסה פחות שמנה עם קימוח המשטח ולמלא כרגיל רק בלי שמן. גם בגרסה הזאת לא מטגנים במחבת עם שמן (ראו המשך).
  • 7 כל כדור בצק למלא במילוי הגבינות (לרסק עם מזלג את הגבינות הקשות ולערבב) - המילוי נעשה כמו מילוי קובה (עושים בור בבצק, מכניסים מילוי, סוגרים ומגלגלים).
  • 8 לאחר סגירת הכדורים עם המילוי לרדד כל כדור עם מערוך לעיגול בינוני (גם אם נפתח קצת או נקרע לא קורה כלום, הגבינה פשוט תצא קריספית וחרוכה וזה טעים).
  • 9 להעביר את הקאדה למחבת (אין צורך לשמן את המחבת בכלל), לטגן במחבת עד ההשחמה הרצויה ולטרוף.
  • 10 הרי לכם קאדה כורדית מושלמת - בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 12.3% 22.3% 65.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב