דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

48 מנות/יחידות, 24 גרם למנה\יחידה (כמות מוערכת מ- 4 כרוכיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
שבלולי בצק פריך במילוי שוקולד וחלבה
עוגיות שתמיד כיף שיש בבית
  • 1 הכנת הבצק: לעבד בקערה או במערבל את החמאה, הסוכר, החלמונים והשמנת.
  • 2 להוסיף שאר המרכיבים ולעבד עד לבצק חלק ולא דביק. אם יש צורך להוסיף עוד 1-2 כפות קמח.
  • 3 להכניס לשעה למקרר.
  • 4 הכנת החלבונים המוקצפים: להקציף את החלבונים לקצף יציב ולקראת הסוף להוסיף סוכר וסוכר וניל. לחלק את התערובת לשניים.
  • 5 הכנת מלית השוקולד: להמיס את השוקולד והשמנת במיקרוגל כדקה עד לקבלת תערובת חלקה. להוסיף את תמצית הרום/הוניל, לקפל חצי מכמות החלבונים המוקצפים לשוקולד, להוסיף גם את כף הקמח ולערבב היטב.
  • 6 הכנת מלית החלבה: להמיס את השוקולד הלבן והשמנת במיקרוגל כדקה עד לקבלת תערובת חלקה. להוסיף את הטחינה הגולמית וגרידת הלימון, לקפל את החצי הנותר של החלבונים המוקצפים, להוסיף את כף הקמח ולערבב היטב.
  • 7 הכנת הכרוכיות: לחלק את הבצק ל- 4 חלקים וכל חלק לרדד למלבן. למרוח מכל מלית חצי (במלית החלבה לפזר מעט אגוזים) ולגלגל לכרוכיות.
  • 8 להכניס את הכרוכיות למקפיא ל- 20 דקות. לאחר הקירור לחתוך את הכרוכיות לפרוסות של כ- 2 ס"מ, להניח את השבלולים שנוצרים על נייר אפייה ולאפות בחום של 170-180 מעלות למשך כ- 30 דקות.
  • 9 בתיאבון חיוך

למתכון פרווה: אפשר להשתמש במיץ תפוזים, או שמנת צמחית או חלב קוקוס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 35.2% 9.6% 54.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב