מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 104 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוזים מושלמת, צילום: פלג אלקלעי
- 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
- 2 מקציפים את הביצים השלמות והסוכר החום למשך כ- 5 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה.
- 3 מנפים יחד את הקמחים, אבקת האפייה והסודה לשתייה, ומוסיפים אל תערובת הביצים.
- 4 מוסיפים בהדרגה ותוך כדי בחישה את השמן, מיץ התפוזים וגרידת הלימון.
- 5 מעבירים את התערובת אל תבנית אפייה עגולה בקוטר 24 ס"מ ואופים במרכז התנור למשך כ- 50 דקות. בודקים במבחן הקיסם - אמור לצאת יבש + פירורים לחים.
- 6 לקשט באבקת סוכר מעורבבת עם הקינמון.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית אפייה עגולה בקוטר 24 ס"מ.
ניתן לשמור את העוגה מכוסה עד כ- 5 ימים בטמפ` החדר.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5% |
22.8% |
8.2% |
64% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב