דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 143 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדת שוקולד וניל עם תותים
רולדה טעימה ביותר וקלה להכנה
  • 1 מפרידים את הביצים.
  • 2 מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב ומוסיפים את המלח.
  • 3 בערבול איטי מוסיפים את הקמח המנופה, החלמונים, אבקת האפייה, סוכר הוניל ותמצית הוניל.
  • 4 את השמן מוסיפים בצורת עטיפה ללא ערבול. במידה ורוצים רולדה בטעם שוקולד מוסיפים לבלילה כף קקאו מנופה ורק חצי כוס קמח מנופה, בניגוד לרולדת וניל בה מוותרים על הקקאו ומשתמשים ב- 3/4 כוס קמח מנופה.
  • 5 על תבנית תנור גדולה שמים נייר אפייה, משמנים מעט עם ספריי שמן
  • ושופכים את התערובת באופן שווה (מזיזים את התבנית מצד לצד או נעזרים בלקקן).
  • 6 אופים בחום של 180 מעלות למשך כרבע שעה (אפילו פחות - תלוי בתנור) עד שהרולדה מזהיבה.
  • 7 כשמוציאים את הרולדה מהתנור מגלגלים את נייר האפייה עם הרולדה ומניחים בצד להתקררות.
  • 8 לפני המילוי פותחים את הבצק המגולגל ומנתקים את נייר האפייה מהרולדה. מורחים מהקצפת שהכנו (מקציפים את השמנת עם האינסטנט והחלב לקצף יציב) בנדיבות ושוב מגלגלים לרולדה (ניתן לשמור מהקצפת ולקשט גם מחוץ לרולדה בזילוף או מריחה).
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט גם בדובדבנים, סירופ שוקולד ומה שאוהבים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 22.8% 9.8% 63.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב