מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 201 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
המבורגר במילוי בצל ופטריות
- 1 ללוש היטב את בשר הבקר הטחון עם הפטרוזיליה והתבלינים.
- 2 הכנת המילוי: לטגן את הבצל בשמן הזית, להוסיף את הפטריות הקצוצות, להקפיץ עם הבצל ולתבל במלח ופלפל שחור.
- 3 לקחת חופן מתערובת הבשר ולשים בכלי האדום ליצירת המבורגר (ראו בתמונות). לדחוס את הבשר היטב בכלי ולשים כף מלאה מהמילוי. לדחוס את המילוי, לקחת חופן נוסף מתערובת הבשר ולדחוס שוב מעל המילוי.
- 4 לטגן את ההמבורגר על מחבת פסים משומנת בשמן זית במשך כ- 2-3 דקות מכל צד עד להשחמה (מבפנים שיהיה עסיסי - לחצות עם סכין ולבדוק).
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
למי שלא שומר על כשרות - יש אפשרות להוסיף גבינה צהובה בין השכבות (פרוסה דקה של גבינה צהובה 22% או יותר לפי הטעם).
הערך התזונתי לא כולל את לחמניות ההמבורגר, הרטבים והירקות בלחמניה (אלא רק את קציצות הבשר). רטבים מומלצים להמבורגר: רוטב אלף האיים, קטשופ, רוטב ברביקיו ומיונז.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.9% |
18.2% |
65.5% |
12.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב