דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 373 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כרובית מטוגנת בפירורי לחם
כרובית בציפוי פירורי לחם
  • 1 לחלק את הכרובית הגדולה לפרחים יפים כולל הגבעולים (להסיר ולזרוק את העלים הירוקים). לחלוט את פרחי הכרובית במים רותחים עם כף מלח למשך כ- 10 דקות (שהכרובית לא תתבשל יתר על המידה! חשוב שתהיה במידה הנכונה - לא רכה ולא קשה מדי).
  • 2 לחמם במחבת או בסיר עמוק את השמן לטיגון.
  • 3 להכין 2 קערות עמוקות. באחת לערבב את הביצים עם המלח, הפלפל השחור ואבקת מרק העוף, ולערבב היטב. בקערה השנייה לשים את פירורי הלחם (עם הפנקו והשומשום לבחירתכם).
  • 4 לטבול כל פרח כרובית קודם בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם, לטגן בשמן עמוק מכל הצדדים עד להשחמה ולהעביר לנייר סופג.
  • 5 להגיש את הכרובית המטוגנת בפירורי לחם עם פלחי לימון ויש אפשרות גם להגיש עם רוטב צ`ילי חריף או מתוק.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.9% 25.4% 14.9% 52.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב