מצרכים למתכון
30 מנות/יחידות, 46 גרם למנה\יחידה (לחמניות קטנות של פסח)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
הלחמניות הכי טעימות בפסח
- 1 לשים את קמח המצה בקערה גדולה. להוסיף את שני סוגי השמן ולערבב היטב. להוסיף את המים הרותחים, המלח והפלפל השחור.
- 2 לקלף את תפוח האדמה המבושל, למעוך היטב בעזרת מזלג ולערבב עם הביצים.
- 3 להוסיף את תערובת הביצים אל תערובת קמח המצה באופן הדרגתי, כשתי כפות בכל פעם. לערבב עד שכל הביצים נבלעות בעיסה. לטעום את העיסה ולהוסיף מלח או פלפל במידת הצורך.
- 4 עם ידיים רטובות ליצור כדורים קטנים. להניח בתבנית התנור המרופדת בנייר אפייה ולפזר מעט קמח מצה על פני הלחמניות.
- 5 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ- 25 דקות עד להשחמה. הרי לכם לחמניות של פסח להכנה ביתית קלה במיוחד.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.7% |
30.8% |
15.7% |
52.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב