דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות בשר עסיסיות
עסיסיות זה שם המשחק בקציצות בשר
  • 1 בקערה גדולה שמים את הבשר הטחון, מוסיפים את הבצל, הפטרוזיליה, הכוסברה, הביצה והתבלינים. מערבבים עם הידיים (חשוב שיהיה בידיים כך שכל התבלינים ייטמעו היטב בתוך הבשר).
  • 2 מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות לפחות לשעתיים (אם אפשרי כל הלילה - עוד יותר טוב). אפשרי גם לטגן ישר אחרי ההכנה את הקציצות, פשוט עדיף לתת לתערובת הבשר קצת זמן להתייצב במקרר ולספוג את כל הטעמים.
  • 3 מחממים את שמן הזית במחבת, יוצרים קציצות בעזרת ידיים יבשות ומטגנים משני הצדדים. אפשרי גם לכסות את המחבת בעזרת מכסה של סיר (המתאים למחבת מבחינת הגודל כמובן) כדי לוודא שהקציצה תהה מוכנה מכל הצדדים וגם מבפנים.
  • 4 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן השהיית תערובת הבשר במקרר. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 21.3% 71.1% 5.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב