דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 377 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
לבבות עוף
תבשיל עם לבבות עוף
  • 1 לנקות היטב את הלבבות.
  • 2 להכניס לקערה, לשפוך מעל את הרוטב ולהשרות לכמה שעות.
  • 3 אני הכנסתי לשקית ניילון ושלחתי למקרר ללילה.
  • 4 לחמם שמן בסיר קטן או במחבת.
  • 5 להסיף את הלבבות, לטגן אותם בערך 5 דקות.
  • 6 לשפוך מעליהם את הבצל.
  • 7 לערבב היטב ולבשל על אש גבוהה בערך 5 דקות.
  • 8 להנמיך את האש לכסות ולבשל בסיר מכוסה בערך שעה.
  • 9 לבדוק כל הזמן ולערבב, שלא יחסרו נוזלים, אם חסר, להוסיף ממש מעט.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 25.2% 32.9% 39.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב