דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תבשיל עם לבבות עוף

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 377 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לנקות היטב את הלבבות.
  • 2 להכניס לקערה, לשפוך מעל את הרוטב ולהשרות לכמה שעות.
  • 3 אני הכנסתי לשקית ניילון ושלחתי למקרר ללילה.
  • 4 לחמם שמן בסיר קטן או במחבת.
  • 5 להסיף את הלבבות, לטגן אותם בערך 5 דקות.
  • 6 לשפוך מעליהם את הבצל.
  • 7 לערבב היטב ולבשל על אש גבוהה בערך 5 דקות.
  • 8 להנמיך את האש לכסות ולבשל בסיר מכוסה בערך שעה.
  • 9 לבדוק כל הזמן ולערבב, שלא יחסרו נוזלים, אם חסר, להוסיף ממש מעט.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של בתיה דורון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)542144
חלבונים (גרם)34.2 9.08
פחמימות (גרם)4111
מתוכן סוכרים (גרם)5.46 1.45
שומנים (גרם)26.15 6.94
מתוכם שומן רווי (גרם)5.93 1.57
כולסטרול (מ"ג)272 72.19
נתרן (מ"ג)1,263335.13
סיבים תזונתיים (גרם)2.19 0.58
מים (גרם)261.8669.5
ויטמין A (מק"ג)184.78
ויטמין B (מ"ג)18.114.81
ויטמין B1 (מ"ג)0.360.1
ויטמין B2 (מ"ג)1.490.4
ויטמין B3 (מ"ג)9.922.63
ויטמין B5 (מ"ג)5.281.4
ויטמין B6 (מ"ג)0.870.23
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)168.4744.71
ויטמין B12 (מק"ג)14.583.87
ויטמין C (מ"ג)15.934.23
ויטמין E (מ"ג)0.030.01
ויטמין K (מק"ג)0.520.14
סידן (מ"ג)53.6214.23
ברזל (מ"ג)12.173.23
מגנזיום (מ"ג)42.8811.38
זרחן (מ"ג)391.35103.86
אבץ (מ"ג)13.423.56
אשלגן (מ"ג)540.05143.32
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 25.2% 32.9% 39.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.36 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.