דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 378 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
אנטריקוט ביין אדום
סטייק אנטריקוט טעים לארוחת הצהריים
  • 1 לערבב בקערה את כל מרכיבי המרינדה ולהשרות בה את נתחי האנטריקוט למשך לילה מראש.
  • 2 יום למחרת להעביר את המרינדה לסיר או מחבת (ללא האנטריקוט), לבשל ולצמצם אותו מעט.
  • 3 על האנטריקוט לפזר מלח גס ולטגן במחבת פסים חמה במשך כ- 2-5 דקות מכל צד (תלוי מה מידת העשייה שאוהבים).
  • 4 להעביר את האנטריקוט לצלחת ומעל למזוג את הרוטב המצומצם. אפשר גם להכניס את האנטריקוט לתנור יחד עם כל המרכיבים (מומלץ לטגן מעט לפני רק ל"סגירת הבשר") ואפילו להוסיף ירקות שורש.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת פסים.

הערך התזונתי לא כולל את עלי המרווה. זמן ההכנה כולל את זמן השריית האנטריקוט במרינדה. שיטת ההכנה כוללת גם בישול (צמצום הרוטב). התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 35.7% 52.5% 11.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.56 (0.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב