דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 193 גרם למנה\יחידה (2 שניצלים כל מנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצל פרגית
שניצל פרגית מושלם לצהריים
  • 1 שוטפים היטב את נתחי הפרגית, מסננים וחותכים את הנתחים לגודל ולעובי הרצוי.
  • 2 בקערה מערבבים את הביצים, מיץ הלימון והתבלינים. מעבירים את הפרגית לקערה ומערבבים.
  • 3 בצלחת מערבבים את פירורי הלחם והשומשום.
  • 4 מחממים את השמן במחבת (כל פעם כמות קטנה לפי הצורך במהלך הטיגון - ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן), טובלים את נתחי הפרגית בפירורי לחם עם השומשום, מנערים מעודפים ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה. מוציאים ומניחים בצלחת עם נייר סופג.
  • 5 בתיאבון חיוך
  • הערה: ניתן גם לאפות בתנור. מתיזים ספריי שמן על נייר האפייה בתבנית, מניחים את הפרגית על הנייר ומתיזים עוד ספריי שמן מעל, מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180-200 מעלות ואופים למשך כ- 20 דקות או עד שמוכן.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בשניצלים לאחר הטיגון. יש לטגן בכ- 1/2 כוס שמן לטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 31.4% 51.8% 14.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב