דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 248 גרם למנה\יחידה (מנות גדולות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חזה עוף עם בצל
ארוחת צהריים קלה ומהירה להכנה
  • 1 מנקים את חזות העוף וחותכים לקוביות. מוסיפים את השמן והתבלינים, מערבבים ומניחים בצד.
  • 2 חותחים את הבצל לרצועות ומטגנים בשמן החם עד לגוון צהבהב.
  • 3 מוסיפים את חזה העוף ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ- 3 דקות על אש גבוהה ועוד כ- 5 דקות על אש נמוכה. בודקים שחזה העוף עשוי היטב ומסירים מהאש. חשוב לא לטגן יותר מדי, אלא רק עד מצב של עשייה על מנת שלא לייבש את חזה העוף ולשמור על עסיסיותו.
  • 4 הרי לכם ארוחת חזה עוף עם בצל טעימה וקלה להכנה.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את החוואיג`. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 29.2% 61% 8.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב