מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 453 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ארוחת צהריים טעימה וירוקה
- 1 בתבנית מרובעת לאפייה בתנור להניח את התרד, הפלפל האדום והבצל הירוק.
- 2 לתבל במלח, פלפל שחור ופפריקה לפי הטעם.
- 3 להניח מעל את נתחי דג הסלמון, לפזר מעל מהתבלינים, להוסיף את השום ולטפטף מעל גם את שמן הזית.
- 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך כ- 25 דקות.
- 5 לפני ההגשה בסיר קטן לבשל את הברוקולי למשך כ- 4 דקות ולהוסיף למנה.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד אורז.
שיטת ההכנה כוללת גם בישול. מי שרוצה יכול להוסיף על הסלמון מוקרם - מצרכים: בצל ירוק קצוץ, 2 שיני שום כתושות, בצל קטן קצוץ, 50 גרם גבינה צהובה מגורדת, גביע שמנת לבישול, חצי כוס מים, 1/3 כפית מלח ו- 1/3 כפית פלפל לבן. אופן ההכנה: בסיר קטן לטגן את הבצל הקצוץ והבצל הירוק עם השום הכתוש. כשמשחים להוסיף את השמנת לבישול ואת המים, לתבל במלח ופלפל לבן לפי הטעם ולהביא לרתיחה. לבשל עוד כ- 5 דקות, לכבות את הגז ולהוסיף את הגבינה. בתיאבון!
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.6% |
33.6% |
47.1% |
13.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב