דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 347 גרם למנה\יחידה (כ- 4-5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף בשלושה טעמים
להפתיע את האורחים: שיפודי עוף בטעמים שונים
  • 1 שמים בקערה 250 גרם עוף טחון (חצי מהכמות), מוסיפים בצל קצוץ דק וכוסברה קצוצה.
  • 2 מוסיפים את המלח, שום, פלפל לבן וכורכום ומערבבים היטב.
  • 3 שמים בקערה שנייה 250 גרם עוף טחון (החצי הנותר), מוסיפים מלח, פפריקה מתוקה ופלפל שחור ומערבבים היטב.
  • 4 את חזה העוף חותכים לרצועות (של אצבעות) ומניחים על מגש אפייה.
  • 5 מתבלים במלח, שמן זית ושום.
  • 6 לסדר את הרצועות בתוך רינגים לפי הסדר הבא (להדק אחרי כל שלב):
  • (1) רצועות עוף.
  • (2) בשר בטעם פפריקה אדומה (קערה ראשונה).
  • (3) בשר בטעם כוסברה ובצל (קערה שנייה).
  • (4) למעלה לסדר את הרצועות עוף ולטפטף שמן זית מעל.
  • (5) להשחיל קיסם מעץ ולהוסיף גמבה, חציל ועגבניית שרי.
  • 7 להכניס לתנור ל- 180 מעלות לכ- 40 דקות.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
בצל לא חובה אבל מוסיף לטעם.

ציוד נדרש: רינגים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 30% 53% 14%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב