דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 129 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל האגרולים)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
אגרול ביתי עם ירקות ורצועות עוף
אגרול ביתי טעים במיוחד
  • 1 לקצוץ את הירקות ולחמם את השמן במחבת (ראו הערה בנוגע לכמות השמן במתכון). להקפיץ את הירקות, להוסיף חצי מכמות התבלינים ולערבב מדי פעם.
  • 2 לפרוס את חזה העוף לרצועות ולטגן במחבת נפרדת, להוסיף את חצי מכמות התבלינים שנותרה, לערבב יחד עם הירקות ולבשל עוד קצת. להמתין שהירקות והעוף יתקררו.
  • 3 לאחר שהתקרר, להניח על דף פילו כ- 2 כפות ממלית הירקות והעוף, לעטוף ולגלגל (כמו בתמונה השלישית במתכון). לחזור על הפעולה עד לסיום דפי הפילו והמילוי.
  • 4 לטגן את האגרולים משני הצדדים עד להשחמה.
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בירקות ובאגרול לאחר הטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 19% 23.3% 54.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב