דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 220 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצלונים עם שומשום
שניצלונים טעימים לילדים
  • 1 לטרוף היטב את הביצים בקערה יחד עם המלח, הפלפל השחור ואבקת מרק העוף.
  • 2 להשרות את רצועות חזה העוף לפחות שעה בקערת הביצים.
  • 3 בקערה אחרת לערבב היטב את פירורי הלחם עם השומשום והקמח.
  • 4 להוציא את רצועות חזה העוף אחת אחת ולטבול בקערת פירורי הלחם.
  • 5 אפשרות אחת היא לטגן בשמן: לחמם כוס שמן במחבת, לטגן משני הצדדים עד להשחמה ולהעביר לנייר סופג. אפשרות שנייה היא לאפות בתנור: לסדר את רצועות השניצל על נייר פרגמנט, לרסס מעל בספריי שמן ולאפות בתנור בחום של 200 מעלות למשך כחצי שעה מינימום עד להשחמה (לאחר רבע שעה של אפייה לרסס עוד קצת ספריי שמן כדי שהשניצל לא יתייבש). כאשר אופים בתנור מומלץ לאכול בסמוך לסיום האפייה על מנת ליהנות מקריספיות רצועות השניצל.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי מתייחס לרצועות שניצל אפויות בתנור ולא מטוגנות. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 13.3% 48.7% 37.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב